Case

Partnerschap met OpenSight

Verhoogde Veiligheid: De ISO 27001 Certificering

Van Houten & Partners breiden hun diensten uit in een gestaag groeiende behoefte naar ISO 27001 certificering voor informatiebeveiliging. We erkennen de complexiteit die vaak met dit certificeringstraject geassocieerd wordt. Maar wees gerust, wij zorgen ervoor dat de norm echt gaat leven binnen uw organisatie.

Partnerschap met OpenSight

Om de toenemende vraag naar diepgaande expertise te beantwoorden, hebben we ons partnerschap met OpenSight gevormd. OpenSight is gespecialiseerd in de organisatorische en high-level ontwerpaspecten van informatiebeveiliging. Dankzij deze samenwerking waarborgen we de hoogwaardige kennis en kunde die vereist zijn voor deze uitdagingen.

Digitalisering, Dreigingen en Cyberweerbaarheid

Het dreigingslandschap groeit evenredig met de digitalisering van onze wereld. Cybercriminelen zoeken voortdurend naar de zwakste schakel. Daarom is een gestructureerd beleid voor cyberweerbaarheid essentieel. Het is geen vraag meer óf, maar wanneer uw organisatie wordt getroffen door een cyberaanval. Onze e-CISO service helpt uw organisatie deze cyberweerbaarheid te verbeteren.

Diensten op Maat voor Diverse Domeinen

Of u nu behoort tot het midden- en kleinbedrijf (MKB), een investeerder bent, of op zoek bent naar hulp bij de implementatie van een managementframework, onze diensten zijn op maat gesneden om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Onze CISO’s leveren pragmatische oplossingen, voeren risicobeoordelingen uit en bieden inzichtelijke rapporten, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Voor een veilige toekomst

Onze samenwerking met OpenSight betekent een verdieping van onze dienstverlening rond ISO 27001 certificering. We zijn trots om onze klanten deze verbeterde service te bieden en kijken uit naar de toekomstige voordelen die dit partnerschap zal brengen.

In het kort

Dit hebben wij gedaan:

Expert tijdens dit project: