Case

Burgy Bouwbedrijf bv

Klantcase:  Burgy Bouwbedrijf bv

  • Bedrijfsnaam: Burgy Bouwbedrijf bv
  • Website:  https://www.burgy.nl
  • Branche: bouw
  • Aantal medewerkers: 85 en 20 leerlingen
  • Certificeringen: VCA, ISO 9001:2015, ERB (erkend Restauratie Bedrijf) en ISO 14001
  • Begeleid door: Nico den Hartog (de laatste jaren)

Wat doet Burgy Bouwbedrijf bv?

Bij Burgy Bouwbedrijf bouwen ze klassiek: zij combineren traditioneel vakmanschap met innovatieve technieken en materialen. Zij combineren klassiek mooi met modern, comfortabel en duurzaam. Het specialisme is restauratie. Het kenmerk van Burgy is ‘ouderwets’ vakmanschap. Dit passen zij ook toe bij nieuwbouwopdrachten.

Burgy Bouwbedrijf is een familiebedrijf. In 1932 richtte Kasper Burgy zijn bouwbedrijf op. Inmiddels staat met naamgenoot en kleinzoon Kasper Burgy de derde generatie aan het roer. Burgy Bouwbedrijf is al ruim 50 jaar werkzaam in de restauratie en neemt in de restauratiemarkt in de Randstad een vooraanstaande plaats in.

Waarom is Burgy Bouwbedrijf bv VCA & ISO 9001 gecertificeerd?

Uiteraard speelden wetgeving en eisen vanuit opdrachtgevers een belangrijke rol bij de certificering. Maar er was ook een interne vraag.  Jeroen Wienbelt, directielid bij Burgy: “Als groeiende organisatie werden we ons meer bewust van het feit dat veilig werken een must is, zowel bij het verkrijgen van opdrachten als voor onze medewerkers zelf. Wij stimuleren alle medewerkers om goede diploma’s en certificaten te behalen. Als bedrijf doen we daar inmiddels niet meer voor onder.”

In het kort

Dit hebben wij gedaan:

Expert tijdens dit project:

Nico den Hartog - HKZ, ISO en veiligheid
Nico den Hartog