Blog

Van Houten & Corona: hoe we u van dienst zijn

De zorg om het Coronavirus neemt steeds verder toe. Daarom zal Van Houten & partners BV de richtlijnen die het Kabinet en RIVM hebben aangekondigd om verdere verspreiding van het Corona virus (COVID-19) te voorkomen strikt navolgen.

Als het voor ons niet mogelijk is om bij u een afspraak uit te voeren, neem dan contact op met het kantoor van Van Houten & partners BV om de beschikbare mogelijkheden te bespreken. We beoordelen de situatie per geval en zullen hierbij aangeven welke mogelijke alternatieve opties er zijn.

In verband met de situatie rondom verspreiding van het Corona virus (COVID-19) zijn er binnen Van Houten & partners BV aanvullende procedures geïntroduceerd om de risico’s in verband met de uitvoering van audits zo gering mogelijk te houden.

Aanvullende maatregelen die reeds eerder zijn getroffen betreffen:

  • Gezamenlijke, interne overleggen worden zoveel mogelijk beperkt in groepsgrootte en aantal.
  • Zoveel als mogelijk gebruik maken van thuiswerk mogelijkheden en aanvullende hygiënevoorschriften.
  • Instructies aan alle medewerkers met betrekking tot symptomen van zichzelf of hun naaste familieleden in lijn met de adviezen en richtlijnen van het RIVM.
  • Aangepaste planning maken voor interne audits en overige afspraken die buiten Nederland en België moeten worden uitgevoerd.

Cursussen en trainingen

Ook met de huidige verscherpte maatregelen, welke zijn aangekondigd tijdens de persconferentie van 14-12-2020, kunnen en mogen een aantal van onze cursussen gewoon plaatsvinden. Wel blijven we afhankelijk van mogelijke wijzigingen in regelgeving of eventuele wijzigingen in plaatselijke noodverordeningen m.b.t. onze locaties, waardoor de situatie mogelijk kan veranderen. Mocht er voor een cursus nog iets wijzigen, dan laten wij u dit uiteraard zo snel mogelijk weten.

Onze VCA cursussen gaan door. Er geldt op de locaties inmiddels wel een mondkapjesplicht in de openbare ruimtes. Dit geldt dus voor verplaatsingen buiten de cursusruimte. Wij adviseren daarom altijd een mondkapje mee te nemen naar de cursus. Wij willen u vragen om dit, waar nodig, intern te communiceren aan de betreffende cursist(en).

Alle trainingen Bedrijfshulpverlening komen tot 19 januari 2021 te vervallen.

Wij doen er alles aan onze dienstverlening te waarborgen en u als klant optimaal te kunnen blijven ondersteunen. Uiteraard is Van Houten & partners BV ook beschikbaar op het reguliere telefoonnummer om eventuele vragen te beantwoorden, 010 - 268 00 65 of per e-mail info@vanhouten.nl.

Mochten er nieuwe ontwikkelingen zijn, dan zullen wij dit onmiddellijk op onze website kenbaar maken.

Terug naar het overzicht
Vragenlijst wordt geladen...