Blog

Van Houten & Corona: hoe we u van dienst zijn

De zorg om het Coronavirus neemt steeds verder toe. Daarom zal Van Houten & partners BV de richtlijnen die het Kabinet en RIVM hebben aangekondigd om verdere verspreiding van het Corona virus (COVID-19) te voorkomen strikt navolgen.

Als het voor ons niet mogelijk is om bij u een afspraak uit te voeren, neem dan contact op met het kantoor van Van Houten & partners BV om de beschikbare mogelijkheden te bespreken. We beoordelen de situatie per geval en zullen hierbij aangeven welke mogelijke alternatieve opties er zijn.

In verband met de situatie rondom verspreiding van het Corona virus (COVID-19) zijn er binnen Van Houten & partners BV aanvullende procedures geïntroduceerd om de risico’s in verband met de uitvoering van audits zo gering mogelijk te houden.

Aanvullende maatregelen die reeds eerder zijn getroffen betreffen:

  • Gezamenlijke, interne overleggen worden zoveel mogelijk beperkt in groepsgrootte en aantal.
  • Zoveel als mogelijk gebruik maken van thuiswerk mogelijkheden en aanvullende hygiënevoorschriften.
  • Instructies aan alle medewerkers met betrekking tot symptomen van zichzelf of hun naaste familieleden in lijn met de adviezen en richtlijnen van het RIVM.
  • Aangepaste planning maken voor interne audits en overige afspraken die buiten Nederland en België moeten worden uitgevoerd.

Cursussen en trainingen

Al onze cursussen zijn tot 6 april 2020 geannuleerd.

Ook hierin volgen wij de adviezen van het RIVM en een aantal gerenommeerde instanties in onze branche, zoals het NIBHV en de branchevereniging BVBN, en die ons van informatie voorzien.

Op deze manier doen wij er alles aan om de continuïteit van onze dienstverlening te waarborgen en u als klant optimaal te kunnen blijven ondersteunen. Uiteraard is Van Houten & partners BV ook beschikbaar op het reguliere telefoonnummer om eventuele vragen te beantwoorden, 010-2680065 of per e-mail info@vanhouten.nl.

Mochten er nieuwe ontwikkelingen zijn dan zullen wij dit onmiddellijk op onze website kenbaar maken.

Terug naar het overzicht