Blog

De RI&E van Van Dijken Glasbeleving is helemaal up-to-date

Begin 2017 heeft Van Dijken Glasbeleving een brief van de Inspectie SZW gekregen met het verzoek de actuele RI&E te laten zien. Omdat zij al jaren klant bij Van Houten & partners zijn hebben zij ons hiervoor benaderd.

Eén van onze adviseurs heeft op korte termijn de afspraak met mevrouw Nicolette van Dijken gemaakt en de bestaande RI&E geactualiseerd en laten toetsen door de gecertificeerde Arbodienst waar Van Houten & Partners veel mee samenwerkt. Na completering van de rapportage heeft Van Dijken Glasbeleving deze aan de Inspectie SZW laten zien en alles was hiermee helemaal op orde en de Inspectie SZW hoefde geen boete uit te delen.

Ervaring Van Dijken Glasbeleving

“Wij hebben in het verleden al vaker zaken gedaan met van Houten & Partners. Aangezien dit toen zeer goed bevallen is, hebben we nog ook weer voor hen gekozen. Erg prettig dat ze zo met ons bedrijf mee willen en kunnen denken.”

  • Kennis en informatie: 9/10
  • Prijs/kwaliteit: 8/10
  • Communicatie medewerkers kantoor: 9/10
  • Deskundigheid: 9/10

Bent u voorbereid op een bezoek van de Inspectie SZW?

Een actuele RI&E is verplicht. Maar u moet het zeker niet hebben om aan de wetgeving te voldoen. Werken aan een veilige en gezonde werkomgeving zorgt voor meer werkplezier, minder ziekteverzuim en zo voor meer winst voor uw onderneming. Tijdens deze week van Veilig en Gezond Werken geven we 10% korting op een RI&E. Profiteer nu van deze aanbieding!

Terug naar het overzicht
Vragenlijst wordt geladen...