Blog

Maak kennis met onze nieuwe collega’s!

Even voor de zomervakantie van dit jaar heeft collega Michael Couwenberg Van Houten & partners verlaten. Hij is gaan werken in de energiebranche. Vanzelfsprekend hebben wij nog contact met hem en hij geeft aan het erg naar zijn zin te hebben. Wij wensen hem natuurlijk veel succes.
 
Als gevolg van zijn vertrek, de toegenomen werkdruk door nieuwe managementsystemen en toenemende vragen van klanten hebben we drie nieuwe medewerkers kunnen verwelkomen! Onderstaand stellen Eva, Roos en Maurice zich kort voor;
 
Ik ben Roos Zijlstra en sinds 1 april 2021 werkzaam bij Van Houten & partners als adviseur. Voorheen ben ik werkzaam geweest als KAM-coördinator voor verschillende aannemers, bij Boskalis heb ik mijn Middelbare veiligheidskunde behaald. Mijn laatste werkgever was een certificerende instelling, waar ik heb gewerkt als auditor voor de ISO 9001 & 14001 en de BRL9101. Advies geven over deze normen en onder andere de VCA en Veiligheidsladder vind ik ontzettend leuk bij de diverse klanten die ik tot nu toe heb mogen ontmoeten. 
 
Ik ben Eva Keijer en sinds 1 juli 2021 ben ik aan de slag gegaan als adviseur bij Van Houten & partners. Hiervoor ben ik een aantal jaren werkzaam geweest als VGM-coördinator en middelbaar veiligheidskundige bij een bedrijf in de Petrochemie. Hier had ik dagelijks te maken met het werken in besloten ruimtes. Daarnaast vielen de ISO 9001 & 14001 en de VCA Petrochemie onder mijn verantwoording. Tot nu toe bevalt het werken bij Van Houten & partners mij erg goed! De afwisseling in het werk en het contact met mensen vind ik erg leuk. Daarnaast ben ik terecht gekomen in een heel fijn team met leuke en deskundige collega’s! Momenteel geef ik advies over de VCA, Veiligheidsladder, ISO 9001 en stel ik RI&E’s op.
 
Ik ben Maurice Cornielje, 23 jaar en ik ben begin dit jaar afgestudeerd met de opleiding Integrale Veiligheidskunde die ik heb gevolgd op de Hogeschool Saxion in Deventer. Ik woon in Arnhem, voetbal graag, een sportief en enthousiast persoon en kijk uit naar de komende periode!
Ik ben sinds eind mei werkzaam bij Van Houten & partners waar ik mij voornamelijk richt op RI&E- en VCA-trajecten en cursusbeheer. Ik ben bij Van Houten & partners gekomen door een oud-klasgenoot van mij. Ik ben blij dat Van Houten & partners mij de kans heeft geboden om hier te komen werken ondanks dat ik net van de studie af kom!
 
Wist u dat Van Houten & partners, naast opleidingen, VCA-, ISO (9001/ 14001 en 27001) managementsystemen ook kennis in huis heeft van CO2-prestatieladder en de veiligheidsladder? Kijk eens rond op de website.

Terug naar het overzicht
Vragenlijst wordt geladen...