Blog

Add Dienstverlening wordt onderdeel van Van Houten & Partners B.V.

Waarom?

Al enige tijde opereren onze diensten naast elkaar. Het is nu tijd onze krachten te bundelen en onze dienstverlening verder te laten groeien. Van Houten & Partners is een landelijk opererend organisatieadviesbureau op het gebied van duurzaamheid, veiligheid en kwaliteit. Wij begeleiden en adviseren bedrijven op deze vlakken en zien erop toe dat u en uw bedrijf de juiste certificaten bezitten. Denk dan bijvoorbeeld aan VCA, ISO 9001, ISO 14001, MVO en diverse BRL’s. Daarnaast bieden wij onder andere VCA-cursussen en BHV-opleidingen aan die nodig zijn om een dergelijk certificaat te behalen.

U kunt gewoon blijven rekenen op de dienstverlening zoals u gewend bent

U hoeft zich geen zorgen te maken dat er iets verandert aan onze dienstverlening, want alle afspraken die we samen hebben gemaakt blijven gewoon van kracht. Bovendien houdt u dezelfde contactpersonen en de service die u van ons gewend bent.

Samen groeien en meer klanten helpen

Add Dienstverlening en Van Houten & Partners BV hebben veel gemeenschappelijk. Zo streven we er beiden naar, de wereld veiliger en duurzamer te maken, het optimaal bedienen van klanten en het ontzorgen bij certificeringen en opleidingen.

Bedrijven helpen de wereld veiliger en duurzamer te maken.

Als Van Houten & Partners BV groeien we verder en brengen we een duurzame toekomst een grote stap dichterbij. We hopen dat u daar net zo enthousiast over bent als wij.

Terug naar het overzicht
Vragenlijst wordt geladen...